Four Winds Residence'da kişiye özel ödeme planı!
İstanbul Bağdat Caddesi'nde Taşyapı imzası ile hayata geçen ve yaşamın başladığı Four Winds Residence projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Arsa hariç 240 milyon dolar yatırımla inşa edilen projede toplam 520 birim olduğunu ve bunun yüzde 40'ının Taşyapı'ya ait olduğunu belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı, "Projede ev alanlar hemen taşınabiliyor. Son 80 daire için özel bir kampanya yaptık. Kişiye özel 60 ay ve üzeri vade yapıyoruz. Banka ile uğraşmaya da gerek yok çünkü şirket bünyesinde taksitlendiriyoruz. Güncel en düşük banka kredi oranı ne ise onun üzerinden ilerliyoruz" dedi. Evlerin büyüklüklerinin 100 metrekare ile 700 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Turanlı, deniz görmeyen evlerde metrekare satış fiyatının 4 bin dolar, deniz manzaralı evlerde ise 5-8 bin dolar olduğunu ifade etti.

GENİŞ YEŞİL ALAN

Turanlı, 44 dönümlük arazi üzerine inşa edilen projede, arsanın yüzde 93'ünün yeşil alana ayrıldığını dile getirdi. Projenin konumu ve manzarası ile öne çıktığını belirten Turanlı, şunları söyledi: "Four Winds'in, sakinlerine sunduğu yeşil alanlar kendi arazisiyle sınırlı değil. Four VVinds'in çevresinde de birçok park ve yeşil alan bulunuyor. Özgürlük Park'm dan Göztepe 60. Yıl Parkına, Kalamış Parkı'ndan Yoğurtçu Parkı'na en güzel yeşil alana sahip parklar projeye yakm mesafede yer alıyor. Üstelik Four Winds'te her gün, Adalar'dan Tarihi Yarımada'ya kadar uzanan İstanbul manzarası ile başlıyor." Projenin akıllı bina teknolojisinin tüm artılarım barındırdığını belirten Turanlı, spor salonu, özel ısıtmalı açık havuz ile koşu ve yürüyüş parkuru gibi geniş sosyal donatıların da yer aldığını kaydetti.

3 milyar dolarlık yatırım planı

Maketten konut satışına karşı olduklarını ve tüm konut projelerinde inşaatı bitirdikten sonra satışlara başladıklarını söyleyen Ece Turanlı, "İstanbul Altunizade'de Selçuk Ecza Deposu ile ortak bir konut projesi geliştirdik. İnşaat bitti şimdi satışlara başlıyoruz. 350 milyon dolar değerindeki projede 208 daire yer alıyor. Bu yü Şişli'de 100 dönümde otel, okul, hastane, konut ve ofis olan karma bir proje planlıyoruz. Bir de Fikirtepe'de 3 adada kentsel dönüşüm projelerimiz olacak. Onlardan birine bu yıl başlamayı hedefliyoruz" dedi. Turanlı, 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını dile getirdi.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181