Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi fiyat!
15 bin metrekare kapalı alana sahip olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi fiyat bilgisi henüz netlik kazanmadı.

İstanbul Kadıköy'de Güral İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesinde 1 adet kapalı havuz, kreş, lounge, sinema, hobi, toplantı, parti odaları, hamam, sauna, masaj, fitness center ve spor salonundan oluşan 2 bin 500 metrekare sosyal tesis, 2 adet açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı, yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan, 40 bin metrekare kapalı otopark yer alacak.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında tasarlanan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi 18 bin 261 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 123 adet ofis, 35 adet home ofis ve 74 adet mağazanın bulunacağı Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi 561 adet konuttan oluşacak. Karma konseptli olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi içerisinde ofis, home ofis ve mağazalar bulunacak.

Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi nerede? Tıklayınız.

Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi iletişim!
Web: www.gural-insaat.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181