Hak Yapı Onlife projesi ön talep süreci için hazırlıklara başladı!
Hak Yapı, teslimini gerçekleştirdiği Günaydın Konakları, Durupark, Perapark, Park34, Suadiye Palas ve Eflinpark projelerinin ardından Pendik'te iki yeni proje gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Şirket, Onlife konut projesinde ön talep süreci için hazırlıklara başlayanken Pendik'te ulaşımın merkezinde yer alan ticari ve ofis projesi ile de kazançlı bir yatırım imkanı sunmayı hedefliyor.

Markalı konut yatırımlarının yanı sıra hastane ve okul projeleri de bulunan Hak Yapı, Kurtköy'de inşası devam eden okul projesini ise yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıyor.

'Kalite ve konforun sınırlarını zorluyoruz'
Hak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, doğru alanda, profesyonel projeler hayata geçirdiklerini belirterek "Kalite ve konforun sınırlarını zorlayan projeler için yıllardır emek veriyoruz. Bir projeyi geliştirmek ve inşa etmekten daha önemlisi yapılmayanı yapmak ve sektörde örnek olmaktır. Bu sebeple Hak Yapı olarak konut projelerimizin yanı sıra hastane ve okulprojelerimizledeülkemizedeğer kazandırıyoruz" dedi. Her projede aynı titizlik ve özeni gösterdiklerini de ifade eden Yıldırım "Hep bir adım sonrasını düşünüyoruz. Bu vizyonla ürettiğimiz her projenin ardından takip edilen bir marka olmanın gurunu yaşıyoruz. Şu anda Anadolu Yakası'nda hayata geçireceğimiz konut ve ofis projemiz var. Yatırım değeri yüksek, nitelikli projelerimizle ülkemize ve vatandaşımıza değer kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Aydos'ta doğayla iç içe
150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Onlife, İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos'ta yer alıyor. Konut alıcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunma amacıyla tasarlanan projede her zevke hitap eden, modem mimarisiyle öne çıkan, kalite ve konfora önem veren ailelere hitap eden 430 daire bulunuyor. 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri ise 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.

Pendik'te 142 ofis, 12 ticari ünite
Hak Yapı, Pendik'te E-5 hattında hayata geçireceği ofis projesiyle de sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir yatırıma imza atmayı amaçlıyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda yer alan projede 142 ofis-home ofis ile 12 ticari ünite yer alacak. Projedeki ofis ve ticari üniteler, modern hayatın tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanıyor. 

İndergi Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181