Helis More projesinde yüzde 1 peşinat fırsatı!
231 konut, 52 ofis, 6 mağazadan oluşan Helis More projesinde 3 yıl kira garantisi, bankasız 60 ay vade ve yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı alıcılarını bekliyor.

18.500 metrekare konut alanı, 7400 metrekare ofis alanı, 5200 metrekare mağaza alanı, 2500 metrekare sosyal tesisler, 1500 metrekare depo alanı bulunan Helis More projesinde 31 kat bulunuyor. Dükkanları, kafeleri, ofisleri, konutları, kreş, konferans-toplantı salonları, fuaye, eğlence spor-sosyal-kültürel alanları ile başlı başına içinde yaşayanlara bir mahalle altyapısını sunan ​Helis More projesinin ticari alanları ve kat malikleri için özel olarak inşaa edilen 200 metrekarelik parti ve kokteyl alanı, 150 kişilik sinema düzeninde seminer salonu bulunuyor. Helis More projesinde tüm teknolojik altyapıya sahip, ses yalıtım sistemi mevcut olan 3 adet toplantı odası da yer alıyor.

5. katında 3/1'i açıkta olan benzerlerinden farklı ve 12 ay ayni sıcaklıkta hizmet veren yüzme havuzu ve havuz başı barı, Osmanlı hamamı, 4 adet otel odası ve GYM salonu yer alan Helis More projesinde 15.000 metrekare otopark alanı da yer alıyor. 25 katında konutlar yer alan ve 3 katı ofis, 2 katı mağaza,1 katı sosyal tesislere ayrılan Helis More projesi İstanbul Kartal'da 50 bin metrekare üzerine inşa ediliyor.


Helis More daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız. 

Helis More iletişim!
Adres: Yeşilbağlar Mahallesi Selvili Sokak No:2 Beyaz Ofis A Blok Pendik/Kartal
Telefon: 0216 306 60 70
Web: www.helismore.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181