Helis More’da ticari ünitelerde satışa çıkıyor!
Helis Yapı’nın 231 konutluk Helis More projesinde 52 ofis ve 6 mağaza yer alıyor. Helis More projesinde Ticari tapulu ( %18 ), büyüklükleri 88 ile 277 metrekare arasında değişen ofislerin metrekare fiyatı, rekabetçi fiyatla 8 Bin 500 Liradan satışa çıktı.

Helis MoreResidence& Ofis projesi, bugün ve gelecekte kazandıracak bölge olan Kartal’da mükemmel lokasyonu yani sıra; yatay bir projede yapılması mümkün tüm sosyal donatıları dikey bir projede gerçekleştiren ilk ve tek proje olma unvanını korumaktadır.

E-5 yolu üzerinde inşa edilen Helis More projesinin 7 bin 400 metrekare alanda 3 kati 52 adet ofis ünitesi ve 5 bin 200 metrekare alanda 2 kati 6 adet mağaza olarak geliştirildi. Projede göze çarpan en önemli detaylardan bir tanesi ise bin beş yüz metrekare ayrılan depolama alanları ve 20 bin metrekarelik otoparkıdır.

50 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 31 kat olarak inşa edilen Helis More’a, İstanbul’un her noktasından araçsız olarak toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkündür.

Projebeyaz ve Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Konutlarımızı hızlı satıyoruz. Projenin tamamlayıcı parçası ticari alanların satışına sıra geldi dedi. Henüz oturum başlamadan m2 fiyatları 8.500 TL olan konutlar teslim edilip oturum başladıktan sonra % 50 oranında prim yapacak.

Yatırımcısına yüksek getiri sağlayacak ve prim oranı oldukça yüksek bu üniteler için yatırımcıların elini çabuk tutmasını tavsiye etti.

Ofislerin planlaması yapılırken tüm sektörlere uygun şirketlerin ihtiyaç ve talepleri göze alınarak planlandı ve hayata geçirildi. Konut, ticari yatırımcı ve ofisler için özel olarak inşa edilen 200 metrekarelik parti &kokteyl alanı, 150 kişilik sinema düzeninde seminer salonu, 3 adet toplantı odası tüm teknolojik altyapı ve ses yalıtım gereksinimleri inşa edilmektedir. İş Dünya’sı için geliştirmekte olduğumuz 3. katta bulunan 150 kişilik konferans salonu, fuaye ve kokteyl alanı, 13.000 m3’lük gün ışığının aydınlattığı otantik peyzaj ve devasa galeri boşluğunda yatırımcılarımız, yılın 12 ayı sosyalleşmenin keyfini çıkaracağını söyledi. Ayrıca tüm detayları düşünülen cafe, mini market, bay &bayan kuaförü, muhallebici, mini market ile yaşam alanından ayrılmadan, yanı başınızda çözümler sağlayan rahat ve sosyal bir çalışma ortamı planladık’’dedi.

Rakiplerinin aksine fark yaratmayı hedefleyen Helis Yapı, vizyon projesi Helis More’da ofis, ticari alan ve residence sakinlerinin kullanımına sunacağı 5 yıldızlı otel konforuna sahip 5 adet süit odayı projesi dâhilinde geliştirmektedir.

E-5 üzerinde 120 metrelik yol cephesi ile tabela ve adres değeri ekspertiz firmaları tarafından kanıtlanmış, önünden günde 200 bin aracın geçtiği Helis More metro istasyonuna 300 metre, hızlı tren istasyonuna 8 dakika mesafededir. Ayrıca Sabiha Gökçen havalimanı, feribot iskelelerine yakın lokasyonu ile Helis More projesinin gerek mağaza kısımları, gerekse ofis alanlarına yoğun talep beklenmektedir.

Projenin tamamına değer katması için profesyonel olarak planlanan Mağazalar ve marka karmasının yapılabilmesi için talepler alınmaya devam etmektedir.

Kartal Yatırımcısına Kazandırıyor!
Lokasyon ve Ulaşım İmkânı yatırımda önemli kriterlerinden biri olduğunu düşündüğümüzde, İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı, kara taşımacılığı ve deniz taşımacılığı olarak ulaşım akslarının üzerinde ve içerisinde barındıran Kartal, yatırımcısına ve içerisinde yaşamını sürdürene kazandıracak.

İstanbul’un her noktasına araçsız ulaşım sağlayabilirsiniz!
İstanbul’un her noktasına araçsız ulaşım sağlayabileceğiniz Helis More’dan, Kadıköy’e ordan Marmaray aktarması ile Atatürk Havalimanına kadar ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni metro hattı ile Sabiha Gökçen Havaalanına, aracınızla Yüksek Hızlı Trene ve Hızlı Feribot’a sadece 10 dakikada ulaşarak, Sakarya, Bursa, Yalova, Eskişehir gibi şehirlerimize de trafiksiz ulaşım avantajından faydalanabilirsiniz. Buna ek olarak HelisMore; Bursa’yı ve İzmir’i İstanbul’a yakınlaştıran Körfez Köprüsüne olan yakınlığı ile öne çıkmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181