Hill Kartal'da sıfır faiz fırsatı devam ediyor!
Sıfır faizli ödeme seçeneği fırsatı devam eden Hill Kartal projesinde tamamı peşin alımlarda yüzde 10 artı yüzde 10 indirim uygulanıyor.  Ayrıca yüzde 40'nı peşin ödemeleri durumunda geri kalan bakiye için faizsiz 60 ay vade imkanında sunulduğu Hill Kartal projesinde yüzde 15'ini peşin verenler de yüzde 10'luk ödemeyi teslimde yapıyor. Yüzde 75'lik ödeme ise 2017'de gerçekleşiyor. Yüzde 25 peşin ödeme yapanlar yüzde 75'lik kısmı bir yıl sonra ister kredi ister nakit olarak yapabiliyor.

Tek blokta 193 daireden oluşan Hill Kartal projesinde dinlenme alanları, parklar, çocuklar için oynama alanları, tenis kortu, basketbol sahası, fitness salonu, buhar odası, sauna yer alıyor. 1+1, 2+1 olarak tasarlanan ve modüler sistem sayesinde 3+1 ve 3+1 ara kat dublekse dönüştürülebilen konutlardan oluşan Hill Kartal projesi lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor.


Hill Kartal nerede?

Hill Kartal fiyat bilgisi için tıklayınız.

Hill Kartal İletişim!
Adres: Hürriyet Mahallesi Çalıkuşu Caddesi No: 40 Kartal.
Telefon: 444 90 61
Web: www.hillkartal.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181