İkinci Ev're güncel fiyat!
Toplam 378 daireden oluşan İkinci Ev're projesinin güncel fiyatları 651 bin TL'den başlıyor.

28 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen İkinci Ev're projesinde 3​ tip 2+1, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal kat ve bahçeli daireler yer alıyor. Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa eidlen İkinci Ev're projesi Gedizler Yapı imzası taşıyor. Dikey mimariden oluşan İkinci Ev're projesinin daire büyüklükleri brüt 107 metrekare ve 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken İkinci Ev're projesinde yüzde 85'lik kısım sosyal tesisler ve yeşil alandan oluşuyor.  İkinci Ev're projesinin sosyal alanların da; kapalı ve açık otopark, havuz başı kafe, 550 metrekarelik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, yürüyüş parkuru, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık hava pilates alanı, çocuk oyun alanları, fitness yer alıyor.

İkinci Ev're ne zaman teslim? Tıklayınız.

İkinci Ev're iletişim!
Adres: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe - İstanbul
Telefon: 0 216 311 88 00
Web: ev-re.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181