İnsay Pendik Esenyalı projesi ne zaman teslim?
10 bin 112 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan İnsay Pendik Esenyalı projesi teslimlerinin Ekim 2020'deyapılması bekleniyor.

39 bin 745 metrekare inşaat alanına sahip olan İnsay Pendik Esenyalı projesi 217 adet konuttan oluşacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı İnsay Pendik Esenyalı projesi​nde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ila 100 metrekare arasında değişecek.

İstanbul Pendik'te hayata geçirilecek olan İnsay Pendik Esenyalı projesinde 6 adet dükkan bulunacak. İnsay Yapı imzası ile 13 katlı 4 blok olarak tasarlanacak olan İnsay Pendik Esenyalı projesinde yüzme havuzu, 4 bin metrekarelik yeşil alan, 254 araçlık bölümü kapalı olmak üzere 270 araç kapasitesine sahip otopark yer alacak.

İnsay Pendik Esenyalı projesi fiyat? Tıklayınız.

İnsay Pendik Esenyalı projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181