İstanbul 216 Konutları'nda tapu heyecanı!
Kentsel dönüşüm alanında İstanbul'un pilot bölgesi olan Fikirtepe'de 2 etap halinde yükselen İstanbul 216 Konutları projesinde inşaat ve satış çalışmaları devam ederken, Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın ev sahipliğinde 1. Etap' da yaklaşık 300 hak sahibine yeni evlerinin tapuları kebap ziyafeti eşliğinde verildi. Şemsettin Aydın Fikirtepe Bölgesinde birçok ilke imza attıklarını ve İstanbul 216 Konutları'mn ilk etabını yıl sonunda teslim ederek yine bir ilki hayata geçireceklerini dile getirdi. Aydın, "Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ruhsat alan ilk firma olarak şimdi tapuları veriyoruz. Yıl sonunda ilk etap teslimlerimizi gerçekleştireceğiz. Projemizi ilk satışa çıkardığımızda metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlıyordu. Şimdi ise proje genelinde metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe gün geçtikçe değerleniyor. Hak sahipleri olarak sizlerin ve yatırımcılarımızın kazancından mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

İkinci etap 2018 yılında bitecek
Üç blokta toplam 579 konuttan meydana gelen istanbul 216 Konutları 2. Etabı; 80 milyon dolar yatırım değerine sahip. Bu etapta, 56 ila 102 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan bir home ofis bloğu ile alanları 52 ila 246 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan iki adet konut bloğu bulunuyor. Bu etapta teslimler Haziran 2018'de yapılacak.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181