İstanbul Çekmeköy'e yeni proje; Ege Yapı Çekmeköy projesi
Ege Yapı Group ve teknoloji devi Casper imzası ile hayata geçirilecek olan Ege Yapı Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de yükselecek.

Markalı konut projeleri üreticisi Ege Yapı tarafından Casper işbirliği ile hayata geçirilen Ege Yapı Çekmeköy projesinde müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daire seçeneklerinin bulunuyor.  Sıra evler şeklinde tasarlanan Ege Yapı Çekmeköy projesi yeşil ile iç içe inşa ediliyor. Konutların balkon, teras veya bahçeli olarak tasarlandığı Ege Yapı Çekmeköy projesinde dairelerin metkareleri ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Lokasyonu ile dikkat çeken Ege Yapı Çekmeköy projesi iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olıyor.

Ege Yapı Çekmeköy projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Ege Yapı Çekmeköy projesi ön talep formu için tıklayınız.

Ege Yapı Çekmeköy projesi fiyat? Tıklayınız.

Ege Yapı Çekmeköy projesi iletişim!
Web: www.egeyapi.com

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181