İstmarina projesine Kelebek Mobilya imzası!
Yenilikçi tasarımlarıyla adından söz ettiren Kelebek Mobilya, Dap Yapı’nın karma yaşam konseptli projesi İstmarina’da 1501 dairenin mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapaklar, banyo ve süpürgelik işlerini yapacak. İstanbul’un Pendik ilçesinde inşa edilen projeye önemli bir katkı sağlayacak olan Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile 12 Ağustos tarihinde sözleşme imzalayarak anlaştı.

Pendik'te 175 bin metrekarelik alanda yer alan, dünyada başka bir benzeri olmayan üniversiteli karma proje İstmarina’da Dap Yapı ile ortak bir çalışma yürütecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kelebek Mobilya Pazarlama Direktörü Erkan Aydın “Kelebek Mobilya olarak birçok önemli projede imzamız bulunuyor. Hızımızı kesmeden her geçen gün yeni ve başarılı projelerde yer almaya devam ediyoruz. Yenilikçi ve fonksiyonel tasarım ve çözümleri işbirliği yaptığımız projelere aktarmaktan ve bu projelere katma değer sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. ” dedi. Kapsamı ve özellikleri ile dikkat çeken projenin montaj işlemleri kasım ayının sonunda başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181