İstmarina'da yüzde 250'yi bulan prime ulaşıldı!
DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstmarina projesinde yaşam başladı. International Property Awards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen İstmarina'da, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0'dan 5+1 'e daire tipleri yer alıyor. 34 metrekarelik en küçük rezidanstan 720 metrekarelik 5+1 'e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede tüm rezidanslann adalar manzarasına sahip terasları bulunuyor.

ALTYAPIYA 45 MİLYON TL 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projede lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250'yi bulan primlere ulaşıldığını söyledi.

İstmarina'nın altyapısına 45 milyon TL yatınm yaptıklarını belirten Yılmaz, "Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. İstmarina AVM'de ise sona yaklaştık. Özel hastened de çalışmalar hızla deva ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek" dedi. Emlak Konut GYO işbirliğiyle hasıl; paylaşımı modeliyle hayata geçirilen projede, Dap Yapı 2014 yılında 1 milyar 335 milyon lira taahhüt etmişti. Projede 1.3 milyar TL'nin üzerinde gelire ulaştıklarını kaydeden Yılmaz, "AVM hariç tutulduğunda bile Emlak Konut'a taahhüt ettiğimiz bedeli yakaladık" dedi. 

6 BİN METREKARELİK 'TABLO DUVAR'
Ziya Yılmaz, İstmarina içinde yer alan AVM'de bulunan mağazaların yüzde 75'inin kiralandığı bilgisini verdi. AVM'nin iç mekânlarının 'tablo duvarlar' konseptiyle sanat galerisi gibi giydirildiğini belirten Yılmaz, "Toplamda 24 galeriden oluşan 6 bin metrekarelik bir alanı boyayan ressamlar, duvarları her biri binlerce yapraktan oluşan resimlerle bezediler. İstmarina AVM'de ağustos başından bu yana çalışan ressamlar şu ana kadar 14 galeri tamamladılar" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181