Kartal'a yeni proje; La Marin Kartal
Markalı konut üreticileri Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat  La Marin Kartal projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tago Mimarlık tarafından tasarlanan La Marin Kartal projesi Kartal kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alıyor. 2 bloktan oluşan La Marin Kartal projesi 8 bin 200 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu La Marin Kartal projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness salonu, açık sport alanları, yürüyüş alanları, yeşil alan ve çocuk parkı yer alıyor. Adalar ve deniz manzarasına sahip La Marin Kartal projesinde dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ila 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

La Marin Kartal nerede? Lokayon bilgisi için tıklayınız.

La Marin Kartal ne zaman teslim? Tıklayınız.


La Marin Kartal iletişim!
Telefon: 444 80 20
Web: lamarin.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181