Kartal'a yeni proje; Royal Garden Kartal
10 bin 500 metrekarelik net peyzaj ve ortak kullanım alanı bulunan ​Royal Garden Kartal projesi Royal Group imzası ile yükseliyor.

Kartal'da hayata geçirilen Royal Garden Kartal​ projesinde sosyal yaşam alanları, yürüyüş parkurları, özel barbekü alanı, kameriyeleri, spor alanları, dört mevsim kullanılabilir açılır-kapanır yüzme havuzu ve kreşi yer alıyor. Kartal'ın en değerli bölgesi Karlıktepe'de yükselen Royal Garden Kartal projesinde daireler deniz ve Adalar manzarası görüyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerine sahip Royal Garden Kartal​ projesinde 2 blokta 374 rezidans bulunuyor. 13 bin 346 metrekare arsa alanında inşa edilen Royal Garden Kartal projesinde 79 ila 360 metrekare aralığında tasarlanıyor. 

Royal Garden Kartal iletişim!
Adres: Karlıktepe Mah. Gürsel Cad. No:5 34870 Kartal / İSTANBUL
Telefon: 444 57 95
Web: www.royalgardenkartal.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181