Kartal konut projeleri! Ocak 2018
Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal konut projeleri Ocak 2018 listesini sizler için araştırdık. İstanbul’un yeni cazibe merkezine dönüşen Kartal; kara, hava, deniz yolu ve raylı sistem ulaşım akslarının kesişim noktasında yer alması bakımından son derece avantajlı bir bölge haline geldi. Bu sebepten dolayı da Kartal konut projeleri yatırımcının ilgisini büyük ölçüde çekmeye başladı. Alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler, üniversite ve okullarla çevrili bir bölge olması nedeniyle hayatın merkezinde konumlanan Kartal konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. İşte Kartal konut projeleri

Eczacıbaşı Kartal projesi
317 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek olan Eczacıbaşı Kartal projesi karma konsepte sahip olanacak. 3 milyon metrekarelik Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde tasarlanacak olan Eczacıbaşı Kartal projesinin imar çalışmaları sürüyor. Eczacıbaşı Kartal projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Önkollar Avaji Kartal projesi
7 bin 541 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Önkollar Avaji Kartal projesinin 232 adet konut ve 13 adet ticari birimden oluşması planlanıyor. 84 milyon 683 bin 475 TL yatırım değerine sahip olan Önkollar Avaji Kartal projesi 30 katlı tek bloktan oluşacak. Önkollar Avaji Kartal projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Kartal Marine Loft projesi
1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin planlandığı Kartal Marine Loft projesinin dairelerinde adalar ve deniz manzarası imkanı bulunacak. Kartal konut projeleri arasında yer alan Kartal Marine Loft projesi 6 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Kartal Marine Loft projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Bumerang Kartal
AE Mimarlık tarafından tasarlanan Bumerang Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. İstanbul Kartal’da inşa edilen Bumerang Kartal projesinde 14 adet ticari ünite bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunan Bumerang Kartal projesinde 40 kat bulunuyor. Bumerang Kartal daire fiyatları için tıklayınız.

Kartal Centrum projesi
Konut, ofis ve alışveriş merkezinin planlandığı Kartal Centrum projesi 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Kartal Centrum projesinde 16 blok bulunuyor. Kartal Centrum projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Kartal konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181