Kurtköy 360'da teslim hazırlıkları başladı!
Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı'nın ortak projesi Kurtköy 360'da teslim sürecine girildi. Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, çok daha iddialı ve yenilikçi bir projeyle geldiklerini söyledi.

İstanbul'un en yüksek yeri olarak bilinen Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçirilen 360 Kurtköy, "Kurtköy'ün en büyük projesi" unvanına sahip. Projede yaşam Ekim sonunda başlıyor. Projede ev fiyatları 537 bin liradan başlıyor. Ayrıca her dairede balkon, birçok dairede ise bahçe ve teras alanları mevcut.

"ERKEN BİTİRDİK, YİNE BİTİRECEĞİZ"
Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, projede teslim sürelerini 1 yıl öne çektiklerini belirterek, "Normal şartlarda projeleri 3 yılda teslim ediyoruz. Teslimleri 1 yıl geriye çekmek demek, ödemeleri de geri çekmek anlamına geliyor. 360 Kurtköy, mimari yapısı ve konumu gereği hem zor hem de marka bir projeydi. Böyle bir projeyi erken teslim ettiysek, bu diğer projelerimiz için de her zaman hatırlanacak bir detay olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

METRONUN HEMEN YANINDA
Demirbaş, Kurtköy'de metroya yürüme mesafesinde olan ve yatırım değeri 250 milyon lirayı bulacak biri konut diğeri ofis olmak üzere iki yeni projeyi daha hayata geçireceklerini açıkladı. Özellikle ofis projesiyle yine bir ilke imza atacaklarını belirten Sefa Demirbaş, "Ticari alanlarla da ilk defa Shell & Core sistemiyle ofis projesi yapmaya hazırlanıyoruz. Bu projenin konumuna çok güveniyoruz. Yeni açılacak metro hattının yanında" dedi.

Sefa Demirbaş, özellikle markalı konut projelerinde sıklıkla yaşanan bir soruna da parantez açtı. Çoğu projede satışların brüt alan gösterilerek yapıldığının altını çizen Demirbaş, "Biz biliyoruz ki 55 metrekare olan bir daireyi 110 metrekare diye satan firmalar var. Bunu anlamıyorum, insanlara kesinlikle örnek daireler gösterilmeli ve bu konuda ortak bir dil benimsenmeli" dedi.

Kurtköy'e yapılan 1+1'lerin artık ihtiyacı karşılamadığını dile getiren Sefa Demirbaş, "Büyük firmaların Kurtköy'e gelmesi beyaz yakalıların talep oluşturmasına neden oldu. Müteahhitler bu bölgede genelde 1+1 konut yaptı. Fakat 10 ila 15 bin TL maaşı olan birinin, v ailesiyle 1+1'de zor oturabileceği gerçeği ortaya çıktı. Kurtköy'e bahçeli villalar konsepti getirmiştik. Yine bölgede 5+1'i deneyen ilk biz olduk" diye konuştu.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181