La Marin Kartal güncel fiyat!
Kentsel dönüşüm projesi olan La Marin Kartal projesinde dairelerin metrekareleri 6 bin 500 TL ila 9 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen La Marin Kartal projesi Tago Mimarlık tarafından tasarlanıyor. ​1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ila 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 8 bin 200 metrekare arsa alanına sahip olan proje 2 bloktan oluşuyor. 

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan  La Marin Kartal projesi açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness salonu, açık sport alanları, yürüyüş alanları, yeşil alan ve çocuk parkı yer alıyor.

La Marin Kartal teslim tarihi? Tıklayınız.

La Marin Kartal nerede? Tıklayınız.

La Marin Kartal iletişim!
Telefon: 444 80 20
Web: lamarin.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181