Manzara 7/24 projesinde satışlar devam ediyor!
Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7 24 projesinde, her biri deniz gören dairelerin satışları devam ediyor. Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen ve teslimleri 2018 sonunda gerçekleşecek olan Manzara 7 24’te fiyatlar 550 bin ile 1 milyon 400 bin lira arasında değişiyor. İstanbul’da doğaya karşı özlemin farkında olduklarını vurgulayan firma yöneticisi Şakir Başaran, “Bundan ötürü biz de, tüm daireleri deniz gören projemizin yüzde 70’ini yeşil alana ayırdık. Ayrıca, önümüzde bulunan fabrika arazisi geçtiğimiz günlerde kamulaştırıldı ve burasının, TOKİ tarafından ağaçlandırılarak, Emirgan Korusu büyüklüğünde bir yeşil alana dönüştürüleceği açıklandı. Dolayısıyla, Manzara 7 24 sakinleri, Anadolu Yakası’nın orta yerinde, her sabah maviye ve yeşile uyanma ayrıcalığını yaşayacak” dedi.
 
Lokasyonu, manzarası ve mimarisiyle, İstanbul’un yükselen değeri Pendik bölgesinin en prestijli yapıları arasında yer almaya hazırlanan Manzara 7 24, mavi tutkunlarına Marmara Denizi, Adalar ve yemyeşil koru manzaralı bir yaşam vadediyor. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşı komşusu olan Manzara 7 24, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın da sadece 2,5 kilometre yakınında konumlanıyor. Yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna ise 500 metre mesafede bulunan projenin etrafında marina, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastaneler de bulunuyor.
 
Manzara 7 24 projesinde, yeni evli çiftlerden kalabalık ailelere kadar farklı yaşamlara uygun seçenekler bir arada sunuluyor! 
Manzara 7 24 projesinde farklı metrekarelerde 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer alıyor. Projede, her daireye ait kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitnees salonu, çocuk oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, kamelya, misafir otoparkı ve havuz başı kafeteryası gibi sosyal donatılar ise standart olarak sunuluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181