Manzara 7/24'te bayrama özel bugün alın 2018'de ödeyin kampanyası!
Özbostan İnşaat imzası ile İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Manzara 7 24 projesinde ev sahibi olmak isteyenler ödemeye 2018’de başlıyor. Satıştaki son daireler için geçerli bayrama özel kampanya kapsamında, ayrıca peşin alımlarda cazip indirimlerin yanı sıra, her bütçeye göre de alternatifli ödeme planı ve vade seçenekleri sunuluyor.

Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7 24 projesinde 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Manzara 7 24 projesinde 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleride bulunuyor.

Her dairesi deniz gören Manzara 7 24 projesindenin etrafında marina, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastaneler bulunuyor. 

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181