Manzara 7/24'te Ramazan Bayramı kampanyası!
Tüm daireleri denize açılan Manzara 7 24’te, Ramazan Bayramı’na özel şeker tadında fırsat günleri başlıyor. Haziran ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile, Pendik’te yükselen projeden ev sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda farklı daire tiplerine göre 55 bin ile 140 bin lira arasında değişen indirimler uygulanıyor. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşı komşusu olan Manzara 7 24, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın sadece 2,5 kilometre yakınında konumlanıyor. Yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna ise 500 metre mesafede bulunan projenin etrafında marina, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastaneler de bulunuyor. Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan Manzara 7 24’te 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksleri yer alıyor. Özbostan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede, deniz ve koru manzaralı yaşam 2018 sonunda başlayacak.
 
Yeni evli çiftlerden kalabalık ailelere kadar farklı yaşamlara uygun seçeneklerin bir arada yer aldığı Manzara 7 24 projesinde Ramazan Bayramı’na özel şeker tadında fırsat günleri başladı. Tamamlandığında sakinlerine Marmara Denizi, Adalar ve yemyeşil koru manzaralı bir yaşam sunacak olan projeden ev sahibi olmak isteyenler, 55 bin ile 140 bin lira arasında değişen indirim avantajlarından 30 Haziran’a kadar yararlanabilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181