Marmara Loft iletişim!
Görgülü İnşaat imzası ile hayata geçirilen Marmara Loft projesi iletişim bilgileri belli oldu.

5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Marmara Loft 152 konuttan oluşuyor. Giriş+18 katlı 2 bloktan oluşan Marmara Loft projesinde her blokta 76 konut bulunuyor. Her dairenin 5 metrekare depo alanı bulun​an Marmara Loft akıllı ev teknolojisi ile tasarlanıyor.

2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Marmara Loft projesinde dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 130 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen Marmara Loft'ta 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare olarak tasarlanıyor. 

Lokasyonu ile dikkat çeken Marmara Loft projesinde oyun parkları, çocukların yaş ve zekâ seviyelerine hitap eden aktivite alanları, basket sahası ve çocuklar için özel dizayn edilmiş yüzme havuzu, hobi atölyeleri, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, kapalı sistem kameralar ve 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor.

Marmara Loft fiyat? Tıklayınız.

Marmara Loft teslim tarihi? Tıklayınız.

Marmara Loft iletişim!
Adres: Hürriyet Mah. Aktay Sok. No:1 Kartal İstanbul
Telefon: (216) 452 33 33
Web: www.marmaraloft.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181