Merdivenköy Butik 52 projesi fiyat!
Mayra Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Merdivenköy Butik 52 projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Türkiye’nin ABD’de Kuzey Karolayna eyaletinde ortaya çıkan ‘Doğal hayat dostu yerleşim alanı’ kriterleri gözetilerek hazırlanan Merdivenköy Butik 52 projesi "Semtin en yeşil projesi" iddiası ile hayata geçiriliyor. 2 bin metrekaresi yeşil alan bulunan Merdivenköy Butik 52 projesinde kelebek bahçesi, arı oteli, ağaç ev, biyolojik gölet gibi farklı sosyal alanlar bulunuyor.

10 bin 164 metrekare inşaat alanına sahip olan Merdivenköy Butik 52 projesi zemin+14 katlı tek blok olarak tasarlanıyor. 2 bin 538 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Merdivenköy Butik 52 projesi 52 konuttan oluşuyor. Tamamı 3+1 konutlardan oluşan Merdivenköy Butik 52 projesinde 121,43 ve 137 metrekare büyüklüğünde iki farklı daire tipi bulunuyor.

Merdivenköy Butik 52 projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Merdivenköy Butik 52 projesi nerede? Tıklayınız.

Merdivenköy Butik 52 projesi iletişim!
Adres: Merdivenköy Mah. Ressam Salih Ermez Cad. MayraMerdivenköy No:48 Kadıköy / İSTANBUL 
Telefon: 0216 565 45 46
Web: www.mayramerdivenkoy.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181