Mesa Bağdat Caddesi projesi Maltepe'de yükselecek!
Mesa-Caba-Aslan (MCA) Adı̇ Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Mesa Bağdat Caddesi projesi İstanbul Maltepe'de yükselecek.

11 bin 669 metrekare üzerinde inşa edilen Mesa Bağdat Caddesi projesi 253 konut ve 1 adet ticaret merkezinden oluşacak. Toplam inşaatı alanı 82945,12 metrekare olan Mesa Bağdat Caddesi projesi 5 blok olarak tasarlanıyor. 4 konut bloğu ve 1 adet baza katı olacak olan ticari bloğun bulunduğu Mesa Bağdat Caddesi projesinde 8 bin 397 metrekare yeşil alan bulunuyor.

118 milyon 196 bin 796 TL yatırım bedeline sahip olan Mesa Bağdat Caddesi projesi alanında CarrefourSA AVM binası bulunuyor. 62 adet 1+1, 95 adet 2+1, 80 adet 3+1 ve 16 adet 4+1 daire seçenekleri bulunan Mesa Bağdat Caddesi projesinde açık havuz yer alıyor.

Mesa Bağdat Caddesi projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Mesa Bağdat Caddesi projesi fiyat? Tıklayınız.

Mesa Bağdat Caddesi projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181