Mina Towers basın toplantısı gerçekleştirildi!
"Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de'' sloganıyla hayata geçirilecek Mina Towers projesinin gerçekleştirilen basın toplantısı ile satışa çıktığı duyuruldu.

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de yükselecek Mina Towers projesi, satış ofisinde yapılan özel lezzetler eşliğinde konsept bir tanıtım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mimar Eren Talu imzası taşıyan projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri ise Beril Başaran - Artebel Design tarafından yapılıyor.

1500 konut ve 95 ticari alandan oluşan Mina Towers projesi Mandıra Caddesinde 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. 1+0 ile 5,5+1 arasında daire seçenekleri sunulan Mina Towers projesindeki daire büyüklükleri 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında. Yolanthe Snieder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers geleceğin yaşam stilini önemli bir yatırım değerine dönüştürerek bölgedeki iddiasını ortaya koyuyor.

Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'ın "Doğru lokasyonda kaliteli bir yaşam sunuyoruz" olarak ifade ettiği Mina Towers projesi aynı zamanda Başaran Holding'in ilk konut projesi olma özelliğine sahip. Başaran Holding, konutlarının yanı sıra sosyal beklentilere de cevap verecek Mna Towers projesi ile Fikirtepe'de ki iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Zengin sosyal alanları bulunan projede çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarınında bulunduğu ve kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Toplantıda Mina Towers'tan sonra 2 yıl içinde Başaran Holding'in 2 projesinin daha Fikirtepe bölgesinde aktif olarak yer alacağı duyuruldu.

Mina Towers daire fiyatları için tıklayınız.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181