Moment İstanbul'da 2017 fiyatlarıyla ev satışı devam ediyor!
1+1'den 4+1'e kadar residence ve home office seçeneklerinin yer aldığı Moment İstanbul projesinde 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla evlerin satışı devam ediyor.

44 katlı iki kuleden oluşan Moment İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Dairelerinde panoramik Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası manzaralarının yer aldığı Moment İstanbul projesinde sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor, spa, hobi odaları, cep sineması, kafeler, Cross Action Kids Club gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

10 bin 157 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Moment İstanbul projesinde 731 konut ve 12 ticari ünite bulunuyor. AC Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Moment İstanbul örnek daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181