Moment İstanbul'da teslim hazırlıkları başladı!
İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul, Forbes Türkiye sıralamasında en yüksek prim kazandıran projeler arasında 19'uncu sırada.

AC Yapı İstanbul Kartal'da inşa ettiği Moment İstanbul projesinin teslimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. Daha önce Anadolu Yakası'nda iki projeyi teslim eden şirket, Moment istanbul'la birlikte bölgede bin 767 konut teslim etmiş olacak. AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, 5 ve 10 yıllık dönemde de proje geliştirebilecekleri arazi yatırımları olduğunu söyledi.

3 PROJE YOLDA
Ali Coşkun "istanbul gibi dünyanın gözü üzerinde olan bir şehirde doğru arazileri bulabilmek kolay değil. 5 yıllık dönemde 2 bin konutluk 3 proje inşa etmeyi hedefliyoruz" dedi. Teslimleri yapılacak Moment istanbul'da ev satışları sürüyor.

YÜZDE 15 İNDİRİM
731 konut ve 12 mağazadan oluşan projede Aralık ayma özel olarak yüzde 1 peşinat ve yüzde 15 indirim sunuluyor. 1+1' den, 4+1' e kadar dairelerin olduğu Moment istanbul'da aile yaşamı ön planda. Moment İstanbul'un manzaralı daireleri ve cadde mağazacılığı üe dikkat çektiğini söyleyen Ali Coşkun, "Bölgede yaşayanların günlük ihtiyaçlarına cevap verecek mağazalarımız var.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Projemizde cadde mağazacılığını çok önemsiyoruz. Halen birçok marka ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu anlamda projemiz çevresine de büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Moment'te neler var ?
Büyük bir marketin yer alacağı Moment İstanbul'da; açık yüzme havuzu, fitness center, spa, hobi odaları, cep sineması, kafeler gibi hizmetler sunuluyor.

2 proje teslim edildi
AC Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk projesi Sancaktepe'deki Kent Life, 704 konut, 2 mağaza ve 2 sosyal tesisten oluşuyor. Şirketin ikinci projesi Dore Life ise 332 konut, 1 mağaza ve 1 sosyal tesisten meydana geliyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181