Moment İstanbul'dan kaçırılmayacak 2 fırsat!
AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

AC Yapı, Anadolu Yakası’nın modern yaşam merkezi Kartal’daki inşası büyük bir hızla devam eden Moment İstanbul projesindeki uygun ödeme planlarına ek olarak, şimdi iki seçenek sunuyor. İlk seçenekte, peşin alımlarda ve 10 Mayıs 2016’ya kadar geçerli yüzde 20 prim garantisinden yararlanılabiliyor. İkinci seçenekte ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanmak mümkün.

Türkiye İş Bankası, Albaraka, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan cazip faiz oranları ile kredi olanaklarının da bulunduğu Moment İstanbul’un 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu’nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı’na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş dakikalık mesafesiyle çok önemli bir lokasyon avantajına sahip bulunuyor. E-5 Karayolu’na da doğrudan bağlantısı bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık mesafesi ile de öne çıkıyor.

Projede, tipleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen, toplam 731 adet konut yer alıyor. Ayrıca arzu eden müşterilere opsiyonel olarak akıllı ev sistemi de sunulurken, sistem sayesinde elektrik ve ısı yönetiminden, televizyon ve perdelerin açılıp kapanmasına kadar her şey mobil uygulama ile yönetilebiliyor.

Moment İstanbul sadece konumu ve mimarisi ile değil, sakinlerine sunacağı olanaklarla da çok iddialı. Açık yüzme havuzu, spor merkezi, spa, hobi odaları, cep sineması, çocukların keyifli bir ortamda vakit geçireceği Cross Action Kids Club ve yürüyüş parkurlarıyla proje, yaşamın her anını keyfe dönüştürmeyi vadediyor. Moment İstanbul, 2,95 metrelik tavan yüksekliği ile sakinlerine ferah yaşam alanları sunuyor.

Proje, cadde mağazacılığı kavramını da farklı bir boyuta taşıyor. Proje içinde yer alan ticari ünitelerde market ve kafe gibi günlük ihtiyaçların karşılanabileceği noktalar ve pek çok bilindik markanın varlığı, Moment İstanbul sakinlerinin evlerinden uzaklaşmadan, trafik stresi yaşamadan kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlıyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181