Moment İstanbul’dan yüzde 25 prim!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal’da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım’a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi fırsatının yanı sıra, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği ile de öne çıkıyor.

Sancaktepe’de tamamlanan iki projenin ardından Moment İstanbul’u inşa etmeye başladıklarını anımsatan AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, “Üç projesinden ikisi İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi arasında gösterilen bir şirket olarak, yüzde 25 prim garantisi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan cazip faiz oranları ile kredi imkânlarının bulunduğu Moment İstanbul, güçlü finansal yapımızın da desteği ile 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanmış olacak” dedi.

Kartal’da yükselen iki kule
Kent Life ve Dore Life’ın ardından AC Yapı’nın üçüncü projesi olan Moment İstanbul, iki kule olarak inşa ediliyor. Metro’nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı’na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş dakikalık mesafesiyle çok önemli bir lokasyon avantajına sahip bulunuyor. Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projede, tipleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen, fiyatları 319 bin TL’den başlayan toplam 731 adet konut bulunuyor.

Manzaralı daireleri ve cadde mağazacılığı ile ön planda olacak olan Moment İstanbul’da, bölgede yaşayanların günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan ticari üniteler de yer alıyor. Proje, kapalı/açık yüzme havuzu, fitness center, spa, hobi odaları, cep sineması, çocukların keyifli bir ortamda vakit geçireceği Cross Action Kids Club ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamın her anını zevke dönüştürmeyi vadediyor. Projede ayrıca, 35’inci katta, eşsiz bir panoramik manzaraya ve etkileyici bir dekorasyona sahip olan Moment Terrace, misafirlerin ağırlanabileceği ya da toplantıların yapılabileceği ayrıcalıklı bir mekân olarak hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181