Muhit Sancaktepe ile "Çocuğunuz hayata 1-0 önde başlasın" dedi!
Her aya bir proje sığdıran Sur Yapı, Sancaktepe’de yılın 6’ncı projesini konut alıcısıyla buluşturdu. 175 milyon lira yatırım değerine sahip Muhit projesinde 217 daire ve günlük ihtiyacın karşılanabileceği 12 ticari alan yer alıyor. 7 blokta 32 farklı daire tipi seçeneği sunulan Muhit projesinin satış sloganı da ‘‘Çocuğunuz hayata 1-0 önde başlasın’’ olarak dikkat çekti. Projenin hem yatırımcı hem de oturumcuya hitap ettiğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projeyi tasarlarken çocukların içerisinde keyifle büyüyeceği az katlı insan ölçeğinde bir proje olmasına özen gösterdiklerini söyledi.

Bölge yatırımı artıyor
Fiyatların 279 bin liradan başladığını belirten Elmas, “Az katlı mimarisi, geniş iç avlusu ve çocuklar için hazırlanmış kocaman bahçesi ile çocuklu aileler keyifle zaman geçirebilecek. Sancaktepe son yıllarda yatırımcısına en çok kazandıran ve Anadolu Yakasının en çok prim yapan semtlerinin başında geliyor. Sancaktepe, yapılması planlanan günlük hareketinin yaklaşık 100 bin kişi olacağı tahmin edilen 4100 yatak kapasiteli Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük şehir hastanelerinden birine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve yeni Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattına ev sahipliği yapıyor” bilgisini verdi.

İki farklı ödeme türü
Projede lansman dönemine özel 2 farklı ödeme planı hazırlandı. İlk seçenekte peşinat ödemeden 60 ay 0 faiz ya da 120 ay 0,45 vade imkanı bulunuyor. İkinci seçenekte ise yüzde 50 peşinat ile 36 ay vade farksız ödeme planı ile fırsat sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde lansman indirimine ek yüzde 10 indirim yapılıyor.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181