Nazenin Konakları Bahçe projesi geliyor!
‘Nazenin Konakları Çengelköy’ projesinin çok beğenilmesinin ardından aynı grubun yeni projelere yakında başlayacağı haberi geldi.

Firma isimlerini de ilk projeden alan ‘Nazenin Proje’, ikinci projeleri olan ‘Nazenin Konakları Bahçe’ için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yine Çengelköy’de ‘geleneksel aile yaşamı’ temalı bir konsepte sahip olacak olan projeye 2018’in ilk yarısında başlanacak. Bu projenin yanı sıra Nazenin Proje’nin İstanbul’un farklı yerlerinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri de bulunuyor. Önümüzdeki dönemde tüm projelerle ilgili detayların netleşmesi bekleniyor.

“Doğru işler yapmak ve dürüstlük her zaman meyvesini veriyor”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, yeni projelerle ilgili fizibilite çalışmalarının heyecanı içerisinde olduklarını ve yakında detaylı bilgileri paylaşacaklarını belirtti.

Lüks konut segmentinde proje yapmanın oldukça zor olduğuna değinen Kaan Pehlivan; “Hedef kitlemiz çok bilinçli ve takipçi. Bu yüzden sürekli gelişim ve iyinin de iyisini yapma misyonunu gerçekleştirmelisiniz. Nazenin Konakları müşterilerin taleplerine göre de şekillenen bir proje oldu. Ocak ayında projede hayat başlayacak ve satışları büyük oranda tamamladık. Doğru kişilerle doğru işler yaptığını zaman ve dürüstlük ilkesinden ödün vermediğiniz zaman başarıya ulaşıyorsunuz” dedi.

“Nazenin Konakları herkesin arzuladığı bir marka olacak”
Nazenin Konakları’nın başarılı olmasının zincir markaya dönüşüm için önemli rol oynadığını belirten Kaan Pehlivan şöyle devam etti; “Açıkçası ilk projemizde bu denli ilgi görmeseydik ikinci projeye cesaret edemeyebilirdik. Ama şu an aynı marka ve konseptle sonraki projeleri gerçekleştirme hedefindeyiz. Zincirin ikinci halkası olan ‘Nazenin Konakları Bahçe’ de ilk projemiz kadar özel olacak. Elbette fiziki özelliklerde değişiklikler olacaktır ancak mimari kalite, müşteri profilimizdeki seçicilik, insana ve doğaya saygı önceliğimiz hep aynı kalacaktır. Artık konut ve emlak sektöründe çizginizi korumazsanız kalıcı olmanız imkansız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181