Nestiva Ataşehir nerede? İşte lokasyonu...
Aktifhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Nestiva Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir'de konumlanıyor. Esatpaşa İmar İskan Bloklarının arsasında yükselen proje şehrin tam merkezinde aynı zamanda şehrin kargaşasından uzakta, Tem ve E5 bağlantılarına çok yakın Göztepe Metro ve Aktarma istasyonları Metrobüs ve Marmaray ile ulaşım ve Trafik problemi olmayan bir lokasyonda bulunuyor.

8 katlı 6 bloktan oluşan Nestiva Ataşehir projesinde 1+1, 2+1 ve dubleks daire tipleri bulunuyor. Toplam 100 adet konut bulunan projenin 2. ve 3. etabının da yapılması planlanıyor. Projede kapalı otopark, site güvenliği, apartman görevlisi dairesi, bay bayan ayrı spor salonu ve sauna, oyun parkı ve kamelya gibi ayrıcalıklar yer alıyor.

Nestiva Ataşehir teslim tarihi için tıklayınız.

Nestiva Ataşehir satış ofisi için tıklayınız.

Nestiva Ataşehir iletişim!
Adres: Yunus Emre Cad. No: 19/3 Ümraniye / İSTANBUL
Telefon: 0216 481 53 33
Web: www.aktifhan.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181