New Nişantepe satışa çıktı!
Mintek Yapı imzasıyla yükselen New Nişantepe Çekmeköy satışa çıktı. Alemdağ Ormanları'na komşu olan New Nişantepe projesinde doğanın içinde yaşamak isteyenleri yeni bir yaşam bekliyor.

 'Az kat, geniş alan' konsepti ile hazırlanan New Nişantepe toplam 8 bin 600 metrekarelik arazi üzerinde yüzde 75 yeşil alan ile hayat geçirildi. 

A, B, C ve D olmak üzere 6'şar katlı 4 blok şeklinde tasarlanan New Nişantepe projesinde toplam 153 dairenin yer alıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra her tip daire için bahçe katlı daire seçenekleri ve dupleks daireseçenekleri de yer alıyor.

Kutlamalarınız v emisafirlerinizi ağırlamak için de kullanabileceğiniz New Club ile de New Nişantepe sosyal bir yaşamın kapılarını aralıyor. New Club'un alt katında ise fitness center ve sauna bulunuyor.

Ayrıca New Nişantepe Çekmeköy'de; Açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve yürüyüş alanı, barbekü alanı, meyve ağaçlarından oluşan doğal alanlar, kapalı otopark, kapalı devre kamera sistemi ve 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor.

New Nişantepe İletişim!
Adres: Nişantepe mah. Saray Cad. Çekmeköy/İSTANBUL
Telefon: 444 8 328 - 0216 304 3 404
Web: newnisantepe.com

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emlakci 8 yıl önce

Muhtesem bir lokasyon 2 seneye bu nisantepe saray cad bolgesini parayla alamazsiniz 3. Kopru otobani dolayisiyle 3. Havalimani metrosu saray cad ni 100m yakinindan gecicek dolayisiyla 2.ve 1.koprulere ve tum metro guzergahlarina cekmekoy metrosuna aktarma yapma imkani ayrica dibinde sile oyobani ve kartal istikameti 15 dakika slile otobani baglantisi 50 metre bu saray cad ne ayrica dunyanin en guzide okullari ozyegin univ sev amerikan koleji ayrica isik lisesi en onemli bomba bu saray cad ve butaya cikan tum sokaklara osmanli mimarsi ahsap cumbali tasarim projesi start veriliyor tum dunyaya ornek teskil edicek ve 3 seneye kalmaz metrekaresi altinla yarisir Daha ne olsunki bu bolgede baska ultra luks projelerde konusuluyor.Benden demesi sadece 3 sene dicem fakat ona bile kalmaz Cunki bu bolge hep orman ve sit alani koruma bolgeleri imarli toprak cok az kacirmayinnnnn

banner182

banner181