Nidapark Yenisahra teslim tarihi!
193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerine kurulacak Nidapark Yenisahra teslim tarihi Aralık 2021 olarak planlanıyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Tahincioğlu imzası taşıyan Nidapark Yenisahra projesi gerçeklestiğinde hak sahiplerinin tümü çağdaş ve modern konutlara kavuşacak. 49 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Yenisahra projesi 6 adet dikey, 5 adet yatay bloktan oluşacak.

Kentsel dönüşüm projesi olan Nidapark Yenisahra projesinin büyük bölümü konutlardan oluşuyor. Karma kullanım projesi olma özelliği taşıyan Nidapark Yenisahra projesi İstanbul Yenisahra'da yükselecek. Nidapark markası ile adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Nidapark Yenisahra projesinde konuların yanı sıra ofisler, mağazalar ve sosyal tesisler de yer alıyor.

Nidapark Yenisahra nerede? Tıklayınız.

Nidapark Yenisahra iletişim!
Adres: Tahincioğlu İrtibat Ofisi, İnönü Cad. No: 16 Yenisahra, Ataşehir, İstanbul
Telefon: 0 216 291 22 45
Web: www.tahincioglu.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181