Park Residences Cadde'de yatırımcıya kira garantisi!
Birleşik Gayrimenkul, inşa ettiği Park Residences Cadde projesinde yatırımcılara kira garantisi veriyor. Lüks konutta kira garantisi verilmesinin Türkiye'de ilk örneği olan Park Residences Cadde projesinde rezidans kiraları dolar cinsinden belirleniyor.

Toplam 341 rezidanstan oluşan Park Residences Cadde projesi 44 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 4 adet 44 katlı blok şeklinde tasarlanan Park Residences Cadde projesi alıcılarına 20 bin metrekarelik yeşil alan sunuyor. 
Anadolu Yakası’nın seçkin lokasyonlarından Bağdat Caddesi’nde konumlanan Park Residences Cadde projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ve penthouse olarak tasarlanan 102 metrekare ile 690 metrekare arasında 8 farklı tipte rezidans bulunuyor.

Sosyal donatılarıyla da öne çıkan Park Residences Cadde projesinde fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, cildi gençleştirecek nem ayarlı C vitaminli duşlar, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. 

Park Residences Cadde nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Park Residences Cadde iletişim!
Adres: Göztepe Mah. Mehmet Şeyda Sok. No: 2/1 Kadıköy - İstanbul
Telefon: 0216 504 18 80
Web: www.parkresidencescadde.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181