Pendik konut projeleri!
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik konut projeleri listesini sizler için derledik. 15 yılda gayrimenkul fiyatlarının 8 kat arttığı ilçe Pendik konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. İşte Pendik konut projeleri

Tam Pendik projesi
3 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tam Pendik projesi 129 adet daireden oluşuyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Tam Pendik projesinde yetişkinler için oyun salonu, sinema odası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi bulunuyor. Tam Pendik projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Marin Pendik
2 adet ticari ünite bulunacağı Marin Pendik projesi 54 adet daireden oluşacak. Marin Pendik projesinde 2 adet bay/bayan ayrı kullanılabilecek havuzları, fitness salonları, hamamları - saunaları - buhar odaları yanısıra çok amaçlı toplantı odası, cep sineması ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Marin Pendik daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Edonia Garden
14 bin 180 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Edonia Garden dairelerinin büyüklükleri 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişecek. Kar Group imzası ile hayata geçirilecek olan Edonia Garden projesi 388 adet daireden oluşacak. Edonia Garden daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnsay Pendik Esenyalı projesi
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı İnsay Pendik Esenyalı projesi 217 adet konuttan oluşacak. 13 katlı 4 blok olarak tasarlanacak olan İnsay Pendik Esenyalı projesi​nde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ila 100 metrekare arasında değişecek. İnsay Pendik Esenyalı projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Korkmazkaya Çeşme projesi
10 katlı 2 bloktan meydana gelen Korkmazkaya Çeşme projesi toplam 80 daireden oluşuyor. Pendik konut projeleri arasında yer alan Korkmazkaya Çeşme projesinin A bloğunda 3+1, B bloğunda ise 2+1 daireler yer alıyor. Korkmazkaya Çeşme projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Pendik konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181