Pendik Sahil Konakları'nda lansmana özel kampanya!
Pendik’in kentsel dönüşüm alanı olması, geçen yıl metrekare fiyatında yaşanan yüzde 33 artış gayrimenkul şirketlerinin ilgisini bu ilçeye yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı “Pendik Sahil Konakları” projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.

Bulunduğu lokasyon özelliği sayesinde manzarası kapanmayacak projede her konağın penceresi denize, maviliğe ve gökyüzüne açılıyor. Hayatın kalbinde her yere yakın olan Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro’ya ve E-5’e 4 dakika, TEM’e 8 dakika, Pendik Marina’ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren’e ise 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

Aile Konsepti Düşünüldü
Aileler düşünülerek 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşan projede; yakamoz, deniz sefası iskele, deniz sefası sahil, deniz sefası rıhtım, denizyıldızı yunus ve denizyıldızı martı olmak üzere metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi bulunuyor. Projedeki tüm konaklar deniz ve adalar manzaralı 8 metrekare büyüklüğünde balkonlara sahip. Geniş - çekirdek aile ve yeni evli çiftler için tasarlanan Pendik Sahil Konakları’nda komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirmek amacıyla konak sahiplerine özel teras bulunuyor. Yürüyüş alanları, spor kompleksleri, çocuk oyun alanları ve konak sahiplerine özel 2 katlı akıllı otopark projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Yatırım Maliyeti 150 Milyon TL
Sadece Pendik değil, İstanbul Anadolu yakasında sahil boyunca sınırlı sayıda yapılabilecek site konseptindeki konaklar 26 ayda sahiplerine teslim edilecek. Projeyi üstlenen Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen basın lansmanına ev sahipliği yaptı. Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu toplantıda projeyle ilgili olarak “Pendik semti son yıllarda altyapı ve üstyapı projeleri ile çok değerlendi. Marinasıyla, sahil düzenlemesi ve ulaşım araçlarına yakınlığı sayesinde bölgede yapılan konut projelerinin metrekare fiyatları geçen yıl yüzde 33 artış gösterdi. Pendik’ten alınacak bir konut hem yaşam hem de yatırım için çok cazip. Has Kule ile birlikte inşa ettiğimiz projede metrekare fiyatlarımız 8 bin ile 12 bin TL arası değişiyor. Projemizin yatırım maliyeti ise 150 milyon TL olarak gerçekleşti. Konaklarımızı lansmana özel vadeli ödemede yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajı sunuyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181