Peşinatsız faizsiz ev sahibi olabilirsiniz!
AC Yapı, gerek ev sahibi olmak isteyen gerekse yatırım yapmak isteyen müşterilerini finansal açıdan daha da avantajlı bir konuma yükseltmek için kendi finansman araçlarını kullanarak yeni bir kampanya başlattı. Yüzde sıfır faiz ve sıfır peşinat ile 24 ay vadeli ödeme planı ile müşteriler, Moment İstanbul’da ev sahibi olabiliyorlar. 2017 yılı Mart ayında sahiplerine teslim edilecek dairelere yönelik kampanya için herhangi bir ön koşul aramayan AC Yapı, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, AlBaraka Türk Katılım Bankası ile olan anlaşmaları ile kişiye özel kredi imkanları da sunuyor.

Kartal ilçesinin merkezinde AC Yapı tarafından hayata geçirilmekte olan Moment İstanbul projesi, ulaşım ağlarına yakınlığı ve adalar manzarası ile dikkatleri üzerinde topluyor. AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, gayrimenkulün bir ihtiyaç olmasının yanı sıra bir yatırım aracı olarak da değerlendirildiğini vurgularken, “Kurumsal bir markaya ait yatırım araçları her zaman için yatırımcısının yüzünü güldürür. Tercihleri gayrimenkulde güvenilir, marka isimlerden yana kullanmak hem gayrimenkul sahibini hem de yatırım sahibini uzun vadede avantajlı konuma geçirecektir” diyor.

Hayatın tam ortasında modern bir proje
İnşası hızla devam eden Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında bulunuyor. Bu sayede hem M4 Kadıköy-Kartal Metro Hattı’nı kullanarak Anadolu Yakası’nda birçok merkeze ulaşım kolaylaşırken, Marmaray aracılığıyla, trafiğe girmeden Avrupa Yakası’na da kolayca geçilebiliyor. Kartal Adliye Sarayına çok yakın olan Moment İstanbul’un E-5 Karayolu’na da doğrudan bağlantısı bulunuyor. Deniz otobüsü iskelesine birkaç dakika uzaklıktaki proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık mesafesi ile de öne çıkıyor.

Proje, cadde mağazacılığı kavramını da farklı bir boyuta taşıyor. Proje içinde yer alan ticari ünitelerde market ve kafe gibi günlük ihtiyaçların karşılanabileceği noktalar ve pek çok bilindik markanın varlığı, Moment İstanbul sakinlerinin evlerinden uzaklaşmadan, trafik stresi yaşamadan kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlıyor. Açık yüzme havuzu, spor merkezi, spa, hobi odaları, cep sineması, çocukların keyifli bir ortamda vakit geçireceği Cross Action Kids Club ve yürüyüş parkurlarıyla proje, yaşamın her anını keyfe dönüştürmeyi vadediyor.

Projede ayrıca, 35’inci katta bulunan, eşsiz bir panoramik manzaraya ve etkileyici bir dekorasyona sahip Moment Terrace’ın, misafirlerin ağırlanabileceği ya da toplantıların yapılabileceği ayrıcalıklı bir mekân olarak hizmet vermesi planlanıyor. Çoğu yeni yapının aksine Moment İstanbul, 2,95 metrelik tavan yüksekliği ile sakinlerine ferah bir yaşam alanı vaat ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181