Pırlanta Göztepe fiyat!
Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare fiyatı 7 bin 500 TL olarak satışa sunuluyor.

3 bloğu 
20, 22 ve 24 kattan oluşan Pırlanta Göztepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. Pırlanta Göztepe projesinde metrekare ölçüleri brüt 66 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Toplam 446 konuttan oluşan Pırlanta Göztepe projesinde 34 ticari alan da yer alıyor. Pırlanta Göztepe projesinde 750 araçlık kapalı otopark alanı alıcılarına sunuluyor.

Tasarımı Çamoğlu Mimarlık’a ait Pırlanta Göztepe projesinde, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlar da bulunuyor.

Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde konumlandırılan Pırlanta Göztepe projesinde g
eniş yeşil alanlar ve sosyal yaşam alanları olan özel tasarlanan balkonları ile balkon keyfini de alıcılarına sunuyor. 

Pırlanta Göztepe projesi, Bağdat Caddesi, Minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Kadıköy Vapur İskeleleri, Kadıköy Metro Durağı, Marmaray, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yakın mesafede konumlandırılıyor.

Pırlanta Göztepe teslim tarihi için tıklayınız.

Pırlanta Göztepe iletişim!
Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No.155 Göztepe/Kadıköy, İSTANBUL
Telefon: 444 73 57
Web: pirlantagoztepe.com

Ayfer ERDOĞAN / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181