Polat Ev Göztepe 2018'in ilk çeyreğinde yaşamla buluşmaya hazırlanıyor!
Nişantaşı'ndan Caddebostan'a, Etiler'den Maçka'ya kadar İstanbul'un merkezi lokasyonlarında 60 yılı aşkın süredir pek çok değerli projeye imza atan Türkiye'nin en köklü markalarından Polat, "güven" ve "değer" üzerine inşa ettiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Yeni markası Polat Ev'in ilk projesi Polat Ev Göztepe'nin temelini mart ayında atan Polat, 35 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği projesini 2018 yılının ilk çeyreğinde yaşamla buluşturmaya hazırlanıyor. İş Bankası işbirliği ile yüzde 35 peşinat yüzde 0,42 faiz 60 ay, yüzde 35 peşinat yüzde 0,70 faiz 61 -120 ay ve şirket içi yüzde 0 faiz, 12 ay vadeli ödeme seçenekleriyle sunulan Polat Ev Göztepe'de fiyatlar 1.400.000 TL'den başlıyor.

METROYA 5 DAKİKA
Gayrimenkul sektöründe, daima "değer" yaratma hedefiyle projeler gerçekleştiren Polat, bölgede site yaşamı sunan tek proje olan Polat Ev Göztepe ile sektöre farklı bir değer katma geleneğini devam ettiriyor. Mimari yapısı ve merkezi lokasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Polat Ev Göztepe, 3 bin metrekarelik alan üzerine kurulu 13 katlı iki blokta 87 daireden oluşuyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+2 daire seçeneklerinin bulunduğu projede 2 bin 200 metrekarelik yeşil alan, basketbol sahası, yüzme havuzunun yanı sıra birçok ayrıcalık yer alıyor. Projenin önümüzdeki yrlın başlarında yaşam alanına dönüşmesi bekleniyor. Polat Ev Göztepe 2019'da faaliyete geçecek Göztepe metro durağı ile Göztepe 60. Yıl Parkı ve Bağdat Caddesi'ne 5 dakika, Özgürlük Parkı'na ise 2 dakikalık yürüme mesafesinde.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181