Portre Metro daire fiyatları!
2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks daireler bulunan Portre Metro projesinde daireler 410 bin TL den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. 

12 katlı 2 blok olarak tasarlanan Portre Metro projesi 96 daireden oluşuyor. Portre Metro projesinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ila 265 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Portre Metro projesinde 2+1 daireler brüt 125 ila 133 metrekare, 3+1 daireler brüt 135 metrekare ve 5+1 dubleksler brüt 265 metrekareden oluşuyor.

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve CK Group ortaklığı tarafından hayata geçirilen Portre Metro projesinde amfitiyatro, basketbol sahası, oyun parkı, çardaklar, bisiklet alanları, oyun parkı ve yanı başında bisiklet parkuru, yürüyüş parkurları bulunuyor.

Portre Metro fiyat? Tıklayınız.

Portre Metro teslim tarihi? Tıklayınız.

Portre Metro nerede? Tıklayınız.

Portre Metro iletişim!
Adres: Doğu Mahallesi Bilge Sokak No:4/1 Pendik - İSTANBUL
Telefon: 0216 599 0 414
Web: portremetro.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181