Referans Kartal Towers lansman fiyatlarıyla satışta!
İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Referans Kartal Towers projesi lansmana özel fiyat avantajları sunuyor. Kiler GYO imzası taşıyan Referans Kartal Towers projesnde daireler lansmana özel 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

451 konut ve 800 metrekarelik ticari alanın bulunuduğu Referans Kartal Towers projesi 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor. 1+1'den 5+1‘e kadar değişen konut tiplerinin bulunduğu Referans Kartal Towers'da 5+1, 4+1 ve 3+1 penthouse daire seçenekleri de yer alıyor. Referans Kartal Towers projesinde 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede penthouse daireler ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiyor.

Sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken Referans Kartal Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

Referans Kartal Tower nerede? İşte lokasyonu..

Referans Kartal Towers iletişim!
Adres: Atalar Mahallesi Halit Paşa Cad. Şehit Hakan Kurban Sokak Kartal/İstanbul
Telefon: 444 5 111
Web:
referanskartaltowers.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181