Resim İstanbul'da peşinde net yüzde 20 indirim kampanyası!
Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim veya 60 ay 0 faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşan Resim İstanbul Nefes projesinde ise her katta üç daire bulunuyor ve daireler  2+1 ile 3+1 olarak tasarlanıyor. Yüzde 80'i açık alanlara ayrılan Resim İstanbul projesinde dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor.

Aydos Ormanı'na komşu konumda yer alan Resim İstanbul projesinin 2. etabı olan Resim istanbul Orman'da hemen tapu 3 ay sonra teslim avantajı bulunurken, Resim istanbul'da yapılan kampanya dahilinde 36 ay şirket finansmanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de alıcı ile buluşuyor.

Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor. 

Resim İstanbul iletişim!
Adres: Fatih Mah. Selahaddin Eyyubi Cad. No:8 Sancaktepe, İSTANBUL
Telefon: 444 53 18-0216 311 35 55
Web: www.resimistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181