Resim İstanbul Nefes satışta!
Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blok, 1394 daireden oluşan Resim istanbul Projesi'nin Aydos Ormanı'na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim istanbul Nefes projesinde satışlar başladı.

Nefes etabının, projenin Aydos Ormanı'na en yakın, en özel etabı olduğuna dikkat çeken Ortadoğu Grup icra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: "Proje kapsamında orman, site içi yeşil alan ve aktivitelere en hakim bloklarından oluşan Resim istanbul Nefes'te, dört tip 2+1 ve iki tip 3+1 olmak üzere çok sayıda daire seçeneği yer alıyor. Ferahlık duygusunun maksimum seviyede yaşanacağı ve her katta üç dairenin yer alacağı bu özel etapta, 2+1 daireler 118 m2 ile 146 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 168 m2 ile 187 metrekare arasında değişiyor" dedi.'

PROJE MİMARİSİYLE FARKLI
Mimari tasarımı sayesinde pek çok dairede dinlenme alanları ve yaşam alanlarının birbirinden izole edildiğine dikkat çeken Gür, kayar sistemli gölgeliklerin ve boy camlarının da projeye farklılık kattığını söyledi. Tüm dairelerde balkon bulunduğunu, koridorların da Fransız balkonlar sayesinde gün ışığı aldığını belirten Gür, blokların tamamının güney cepheli, gün ışığından faydalanan, ferah ve aydınlık daireler olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181