Resim İstanbul Nefes'te yüzde 10 peşinat ve yüzde 10 indirim kampanyası!
81.433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul Nefes projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve 12 ay taksit yok 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.

28 blokta toplam Resim İstanbul Nefes projesinde 1.394 daireden oluşuyor.  Her santimetrekaresi kullanışlı olacak şekilde tasarlanan Resim İstanbul Nefes projesi Aydos’ta yer alan Aydos Ormanı'na komşu konumda yükseliyor.

Hem açık – hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite için hazırlanmış mekanları bulunan Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup tarafından inşası sürüyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle farklı metrekarelerde geniş daire seçenekleri sunan Resim İstanbul Nefes projesi lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor. 

Resim İstanbul Nefes ne zaman teslim? Tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes iletişim!
Adres: Fatih Mah. Selahaddin Eyyubi Cad. No:8 Sancaktepe, İSTANBUL
Telefon: 444 53 18-0216 311 35 55
Web: www.resimistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181