Rönesans Maltepe Hayat nerede? İşte lokasyonu...
Dünya'nın en uzun tünelinin inşasında imzası bulunan Rönesans Gayrimenkul'ün Rönesans Maltepe Hayat projesi Maltepe Cevizli Mahallesi'nde konumlandırılıyor. Maltepe Park AVM ile komşu konumda yer alan Rönesans Maltepe Hayat projesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Adliye Sarayı'na oldukça yakın ve D-100 yoluna kısa sürede ulaşım sağlıyor.

250 milyon dolar yatırım değerine sahip  Rönesans Maltepe Hayat projesinde bir blokta konutlar, bir blokta ofis alanları yer alıyor. 22 katlı bloklar şeklinde yükselen Rönesans Maltepe Hayat projesinde daireler 50 ila 200 metrekare aralığında tasarlanıyor. Rönesans Maltepe Hayat projesi konut, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. 41725 metrekarelik arsa alanında inşa edilen Rönesans Maltepe Hayat projesinde 230 konut bulunuyor.


Rönesans Maltepe Hayat (Rönesans Gayrimenkul) iletişim!
Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi No: 1, 34750 Ataşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 216 430 60 00
Web: rgy.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181