Rönesans Maltepe Piazza kampanyasında son gün 21 Kasım!
7 Ekim’de başlayan lansman döneminin ardından bugüne kadar yüzde 40’ı satılan Piazza’ya yatırımcının ilgisi devam ediyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırımcılarından Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın, Maltepe’de hayata geçirdiği Piazza karma kullanım projesi bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Alışveriş, iş ve yaşamın birleştiği Piazza, adalar manzaralı 29 kattan meydana gelen 230 dairelik konut bloğu, 21 katlı ofis bloğu ve açık alanların yer aldığı meydan katı bulunan alışveriş merkezinden oluşuyor.

Yüzde 5 peşinat, peşin alımlarda yüzde 12 indirim
Piazza’da 59 ila 214 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1,ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan 450 bin TL’den başlayan konutların liste fiyatları üzerinden peşin alımlarda yüzde 12 indirim, teslime kadar şirket içi vadeli ödeme seçeneği ve yüzde 5’ten başlayan peşinatlarla konut sahibi olma gibi ayrıcalıklar sunuluyor. Fiyat artışından etkilenmeden konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar için 21 Kasım lansman kampanyası için son gün olarak belirlendi.

Lansmana çıktığı 7 Ekim tarihinden bu yana projenin yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü ifade eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, “Maltepe’de hayata geçirdiğimiz Piazza karma kullanım projemiz konut, ofis ve açık alışveriş merkezinden oluşuyor. Bulunduğu lokasyon, mimari özellikleri ve avantajlı ödeme koşulları sayesinde yüzde 40’ı 1 ayda satıldı. Alışveriş merkezi ve ofis bölümünde ortalama 5 bin beyaz yakalının çalışacağını öngördüğümüzde 230 özel rezidanstan oluşan dairelerin yatırımcılar için karlı olacağı ve yüksek kira getirisi sağlayacağını söyleyebiliriz” dedi.

Piazza kesintisiz bir yaşamın kolaylığını sunuyor
Piazza’da yer alan kurumsal firmalara kiralanması planlanan toplam 36 bin metrekare alana sahip 21 katlı ofis bloğu kullanıcılara alışveriş merkezi ve konut bloğuyla kesintisiz bir yaşamın kolaylığını sağlıyor. 
Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın bilgi ve deneyimiyle hayata geçirdiği A+ sınıfı ofis bloğunda tek katta 3 bin 250 metrekareye varan kiralanabilir alanlar yer alıyor. Katlarda teras kullanımının da bulunduğu ofis bloğu aynı zamanda çevre dostu binalara verilen Leed Gold Sertifikası adayı.
 
Direkt metro bağlantısı ile kolay ulaşım imkanı
Proje içerisinde yer alacak metro bağlantısı ile ulaşım yönünden oldukça rahat bir imkan sunan Piazza, bu bağlantı sayesinde şehrin birçok noktasına kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 20 km, sahil yoluna 3 km mesafede olan proje E5 ulaşım hattı üzerinde yer alıyor. Piazza, 2 bin 400 araçlık kapalı otoparkı ile ziyaretçilerine kolaylık sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181