Rota Aydınoğlu projesi teslim tarihi!
 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Rota Aydınoğlu projesi teslimlerinin Ağustos 2019'da yapılması planlanıyor.

Geniş sosyal donatı alanlarından oluşan Rota Aydınoğlu projesinde buhar odası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, , güvenlik, otopark, peyzaj, bilardo, masa tenisi , 3 katlı kapalı otopark , sauna, fitness salonu , çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor.

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilecek olan Rota Aydınoğlu projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Rota Aydınoğlu projesinde 1+1’den 4+2’ye kadar 439 adet konut yer alıyor.

6 blokta 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tiplerinden oluşan Rota Aydınoğlu projesinde dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Rota Aydınoğlu projesi fiyat? Tıklayınız.

Rota Aydınoğlu projesi nerede? Tıklayınız.

Rota Aydınoğlu projesi iletişim!
Adres: 
Girne Mah. Girne Cad. No:94Maltepe / İSTANBUL
Telefon: 444 63 48
Web: www.rotaaydinoglu.com 

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181