Rota Aydınoğlu projesi nerede? İşte lokasyonu...
Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de konumlanıyor. Proje toplu taşıma araçlarına 1 dakika, sahil yoluna ise 2 dakika mesafede yer alıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Rota Aydınoğlu projesinde buhar odası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, , güvenlik, otopark, peyzaj, bilardo, masa tenisi , 3 katlı kapalı otopark , sauna, fitness salonu , çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire tiplerinden oluşan Rota Aydınoğlu projesinde dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiyor. 6 bloktan oluşan Rota Aydınoğlu projesinde dairelerin büyüklük detayları şu şekilde;
1+1 daireler 54 ile 82 metrekare,
2+1 daireler 82 ile 134 metrekare,
3+1 daireler 130 ile 162 metrekare arasında değişiyor.

1+1’den 4+2’ye kadar toplam 439 adet konut bulunan Rota Aydınoğlu projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Rota Aydınoğlu projesi fiyat? Tıklayınız.

Rota Aydınoğlu projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Rota Aydınoğlu projesi iletişim!
Adres: 
Girne Mah. Girne Cad. No:94Maltepe / İSTANBUL
Telefon: 444 63 48
Web: www.rotaaydinoglu.com 

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181