Royal Group'tan Kartal'a 5 yeni proje!
Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, ''Üç yıl içinde 2 bin konuta imza atacağız, beş yıl içinde ise 1 milyar TL'lik yatırımı hedefimize koyduk.''dedi. Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, yakın zamanda 5 projeyi arka arkaya satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Bölgedeki ilk projelerinin Sky Blue İstanbul ismiyle yükseldiğini açıklayan Çehreli, "Satışa çıktığımız bir diğer projemiz olan Royal Garden Kartal Residence'da da hem satış hem de inşaat tüm hızıyla devam ediyor" dedi. İnşaatı devam eden iki projenin yatırım değerinin 300 milyon lira olduğunu anlatan Tolga Çehreli, yeni projelerle birlikte Royal Group'un yapacağı yatırımların toplam bedelinin 550 milyon liraya ulaşacağını kaydetti.

Çehreli, beş yıl içinde 1 milyar TL'yi geçecek büyüklükteki yatırımlara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Şirketin inşa edeceği projelerin 4'ü konut, biri ise ticari gayrimenkul olacak. Satışa ilk Royal Tria ismiyle yükselecek 200 konutlu proje sunulacak. Şirketin bu yılın 9'uncu ayında satışa çıkaracağı bir diğer projesi ise 250 konutlu Royal Garden Yakacık olacak. Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek birdiğer projede ise 126 konut bulunacak.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181