Safahat İstanbul iletişim!
500 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Safahat İstanbul projesi açık adresi; Mehmet Akif Ersoy Caddesi,Mehmet Akif Ersoy Mahallesi No:195 / A ÜSKÜDAR-İSTANBUL

1+1,2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6+2 dairelerden oluşan Safahat İstanbul projesi Boğaz manzarası sunuyor. 300 bin metrekare arsa alanına sahip olan Safahat İstanbul projesi 3 bin 500 adet konuttan oluşuyor. Pana Yapı ve Selimoğlu Group imzası ile hayata geçirilen Safahat İstanbul projesinde 50 adet mağaza bulunuyor.  
 
90 bin metrekare sosyal yaşam ve yeşil alana sahip olan Safahat İstanbul'da çok amaçlı spor alanları, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava plates alanı, fitness, sauna, vitamin bar, çocuk havuzu, yapay göl, botanik bahçesi, yaş gruplarına göre çocuk oyun alanları, havuz cafe, kapalı/açık otopark alanları yer alıyor.

Safahat İstanbul iletişim!
Adres: Mehmet Akif Ersoy Caddesi,Mehmet Akif Ersoy Mahallesi No:195 / A ÜSKÜDAR-İSTANBUL
Telefon: 0216 321 12 12
Web: www.safahatistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181